Life Training

 

Life trainining-ul este un proces individual, orientat spre rezultate, ce are ca scop identificarea, dezvoltarea si utilizarea abilitatilor necesare implementarii unui plan de actiune in orice domeniu, personalizat pe tipologia clientului. Acest proces este conceput pentru fiecare persoana in parte, in asa fel incat sa obtinem maxim de rezultate, cu resursele individuale specifice.

Dupa prima intalnire, exista posibilitatea de continuare a sedintelor, saptamanal sau la 2 saptamani, la cererea fiecaruia, iar o sedinta va dura 50’.

In cadrul sedintelor individuale de life-training, incepem cu o analiza a situatiei actuale. Exploram care sunt provocarile pe care le intalnesti in viata de zi cu zi, ce bariere ai, cum au aparut si cum le putem gestiona. Vorbim despre idealurile tale, iar eu te ajut sa le transpui in obiective. Ulterior, vom concepe un plan de actiune pentru indeplinirea lor. Ne concentram pe solutii, folosind invatamintele din trecut, avand incredere in viitor.


Ce pasi faci, insotit, in procesul de life-training?

• Iti constientizezi viata asa cum este ea in prezent: atuuri si zone de dezvoltat;

• Identifici mecanismele de actionare si descoperi cai de a le optimiza;

• Ai descoperiri despre sine care iti pot ajuta viata personala si profesionala;

• Te accepti si intelegi “de ce”-urile din viata ta;

• Iti creezi obiective si strategii care te ajuta sa le atingi pas cu pas;

• Iti identifici si iti gestionezi barierele zilnice;

• Iti descoperi si cresti increderea si stima de sine;

• Inveti sa iti structurezi eficient stilul de viata;

• Dezvolti abilitati de relationare cu orice tip de comportament;

• Inveti sa te pretuiesti in primul rand tu si apoi ceilalti.

In cadrul sedintelor individuale de life-trainining, incepem cu o analiza a situatiei actuale. 

Exploram impreuna care sunt provocarile pe care le intalnesti in viata de zi cu zi, ce bariere ai, cum au aparut si cum le putem gestiona. Vorbim despre idealurile tale, iar eu te ajut sa le transpui in obiective. Ulterior, vom concepe un plan de actiune pentru indeplinirea lor si ne concentram pe soluții, folosind invatamintele din trecut, avand incredere in viitor.

In viziunea Life&Sports Life trainingul este menit sa te ajute sa elimini spatiul dintre locul in care esti acum si locul in care iti doresti sa fii. 

Multe dintre situatiile grele de viata, provin din faptul ca uneori nu ne cunoastem suficient de bine, nu ne acceptam, traim o viata urmand trasee prestabilite, “pentru ca asa se face”, ne lasam propria responsabilitate de a alege, in mainile altora, uneori avem un stil de viata raportat la binele celor din jur, ori admitem compromisuri și facem lucruri pe care nu ni le dorim.

De cele mai multe ori, traim cu gandul la trecut, repetand aceleași tipare disfuncționale cu oamenii din viata noastra, emotiile ne pot impinge spre reactii instinctuale in detrimentul gestionarii lor in mod inteligent, poate ne devalorizam, ne invinovatim, ne este greu sa refuzam.

Avem perioade cu nemultumiri frecvente, insa nu avem curaj sa facem o schimbare, uneori ne refugiem in mancare ori activitati efemere si ajungem sa ne deterioram sanatatea, traind haotic.

Vom incerca sa compensam ceea ce ne lipseste ori problemele in general, dar asta nu face ca situatia sa se schimbe. E ca atunci cand maturam constant gunoiul sub covor. In timp, in zile, in ani, covorul va deveni neincapator si vom fi coplesiti, apare efectul “nu mai pot”…apare tristetea care uneori nici macar nu stim de la ce vine..

..și atunci ne gasim curajul de a face o schimbare sau sa folosim o alta abordare, pentru ca avem nevoie sa ne regasim pe noi insine pe sine, sa ne redobandim echilibrul.

Vom face exercitii de constientizare si clarificare, pentru planuri de viata si vor exista discutii pe acele teme, iar totul se va desfasura interactiv, sub forma sedintelor de Life Training. 

Un invingator nu este daca nu s-a luptat depasind bariere, lovindu-se iar si iar de greutati, infruntand frici si dureri, depasindu-si limitele proprii, ca apoi sa se intoarca zambitor, la viata.