7Card
Ai 7card, faci sport des sau mai deloc dar esti preocupat de sanatatea ta? Noi avem pentru tine o echipa de medici pregatita sa iti raspunda la intrebarile care te preocupa, specializata atat pentru preventie cat si pentru tratament. Trebuie doar sa suni sau sa faci o solicitare de programare on-line si te contactam noi. Beneficii: - cate o consultatie gratuita in decursul a 30 de zile, la fiecare specialitate din clinica noastra, astfel: daca intr-o zi beneficiezi gratuit de consult la Cardiologie mai poti beneficia de consult gratuit la Cardiologie peste 30 de zile din momentul vizitei la medicul Cardiolog; daca a doua zi vii gratuit la consult de Ortopedie, vei beneficia din nou de gratuitate la Ortopedie peste 30 de zile din mometul vizitei la medicul Ortoped; regula este aceeasi la toate specialitatile. - daca ai nevoie de mai multe vizite, cu bilet de trimitere, continuam gratuitatea la specialitatile in contract cu Casa de Asigurari; - 15% reducere din pretul serviciilor medicale adiacente consultatiilor; - toate beneficiile se primesc in baza prezentarii la receptie a 7card si a cartii de identitate.
Allianz Tiriac
Ai asigurare Allianz Tiriac si ai o problema de sanatate sau pur si simplu preocupat de preventie? Echipa noastra de medici si specialisti iti sta la dispozitie! Trebuie doar sa suni sau sa faci o solicitare de programare on-line si te contactam noi. Vom stabili o intalnire in functie de agenda ta. Beneficii pentru asiguratii Allianz Tiriac: - Cate o consultatie gratuita, pe an pentru fiecare asigurat la fiecare dintre specialitatile medicale oferite de clinicile noastre; - 15% reducere la costurile serviciilor medicale - consultatii de specialitate; investigatii medicale sau interventii chirurgicale si accesate de clientii asiguratii Allianz Tiriac contra cost;
Snow Mission
Ai fost la zapada sau te-ai dat pe apa? Ai facut sarituri, rotatii si kickere ori urmeaza sa mergi intr-o astfel de tabara? Ca sa fii in siguranta atat inainte dar si dupa efortul fizic din taberele Snow Mission, ne-am gandit la ceva pentru tine! Toti participantii care au fost sau care vor fi, beneficiaza de consultatii gratuite si reduceri la serviciile clinicilor noastre, astfel: - cate 2 consultatii gratuite, pe an, la alegerea ta; - 30% reducere din valoarea de plata in cazul in care este nevoie de servicii medicale suplimentare consultatiilor. Noi avem pentru tine o echipa de medici pregatita sa iti raspunda la intrebarile care te preocupa, specializata atat pentru preventie cat si pentru tratament. Trebuie doar sa suni sau sa faci o solicitare de programare on-line si te contactam noi. Vom stabili o intalnire imediat ce se poate.
Signal Iduna
Esti asigurat Signal Iduna? Parteneriatul Life&Sports Clinic cu Signal Iduna a fost special creat sa vina in intampinarea nevoilor tale cu privire la sanatate. In cadrul clinicilor noastre te asteapta echipe de medici si specialisti, pregatite sa vina in intampinarea ta atat pentru preventie cat si pentru tratamentul afectiunilor care te supara. Anunta persoana dedicata din cadrul Signal Iduna ca vrei sa iti stabilesti o intalnire in clinica noastra si va sti ce are de facut. De restul ne ocupam noi. Te asteptam!
Academica
Ai nevoie de investigatii imagistice si nu mai sunt fonduri pentru a merge cu bilet de trimitere la unul din centrele in contract cu Casa de Asigurari? Daca esti pacientul nostru, centrele Academica, in parteneriat cu Life&Sports Clinic si Ortokinetic, iti ofera posibilitatea de a face investigatiile care ti-au fost recomandate, la preturi mult reduse fata de cele din lista. Cere la receptie lista de preturi si unul din colegii nostri iti va sta la dispozitie cu explicatiile necesare.
Diagnosis
Ne dorim sa venim in intampinarea pacientilor nostri cu toate facilitatile de care au nevoie. Oferim investigatii de imagistica la un nivel ridicat si cu o tehnologie superioara, in cel mai scurt timp posibil. Poti beneficia de preturi reduse sau poti veni cu bilet de trimitere atat in sediul nostru cat si in cadrul centrului Diagnosis din incinta spitalului CF2 - Piata Presei Libere. Daca esti pacientul nostru, poti beneficia de toate acestea datorita parteneriatului pe care il avem cu centrul Diagnosis.