Ana Chiriac

Ana Chiriac


Ana Chiriac este psihoterapeut integrativ cu 10 ani de experienta in zona de formare, timp in care a sustinut zeci de cursuri si workshopuri si a intalnit peste 1.500 de persoane, atat in sala de curs, cat si in sesiunile individuale dedicate. Si cum orice parte care vizeaza dezvoltarea personala, presupune in primul rand, lucrul cu propria persoana, Ana Chiriac s-a format ca psihoterapeut in cadrul Asociatiei Romane de Psihoterapie Integrativa (A.R.P.I.), in sistem masteral romano-britanic si a terminat facultatea de Psihologie iar in prezent este membra a Colegiului Psihologilor din Romania. 
Ea respecta obligatia etica a psihoterapeuților integrativi de a dialoga cu colegii despre diverse orientari profesionale si de a ramane informata cu privire la studiile si descoperirile specifice, participa periodic la cursuri si conferinte precum si la tabere de formare in domeniu.
Ana Chiriac detine cheia drumului fiecaruia catre sine insusi. Prin empatie si sustinere, ea are capacitatea de a crea armonie perfecta cu pacientul, reusind sa aduca in viata celor cu care interactioneaza in procesul psihoterapeutic, echilibrul de care au nevoie.