Alexandra Voica

Alexandra Voica

Psihoterapeut

dupa absolvirea Facultatii de Stiinte Socio Umane, Specializarea – Psihologie din cadrul Universitatii de Stat Pitesti. Ea si-a efectuat procesul de formare incadrul Asociatiei Romane de Psihoterapie Integrativa (A.R.P.I.), in sistem masteral romano-britanic.

Alexandra Voica a participat la zeci de cursuri dedicandu-si o mare parte din timp autodezvoltarii ca si psiholog, ajungand astfel membra a Colegiului Psihologilor din Romania.

Avand abilitati native in comunicarea, intelegerea si relationarea cu oamenii, si-a extins in permanenta aria de activitate, fiind in prezent Trainer in cadrul companiei Telekom Romania Mobile Communication dar si Presedinte al Asociatiei CHINARO.

In prezent Alexandra Voica desfasoara sedinte complexe de psihoterapie individuala cu aplicate in: gestionarea emotiilor, stima de sine, depasirea traumelor, solutionarea conflictelor, lucrul cu furia, acceptarea situatiilor deosebite, atingerea obiectivelor, depasirea complexelor, sustinere si acceptare in deciziile luate de catre pacient.